Sohbet Kuralları Ve Sözleşmesi

Bu siteye kaydolduktan sonra bu kuralları ve sözleşmeyi kabul etmiş sayılırsınız.

Sayfanın İşleyişi ve Kuralları

- Erkek olsun bayan olsun gereksiz konusmalar yasaktır. Üyelerimiz hali hazırda sohbet yoksa kimseye sormadan ve konuşmadan direk paylaşım yapabilirler. Sohbet esnasında sohbetin seyrini bozacak her türlü eylemler (üyelerin kendi aralarında yazışması, sohbet konusundan uzak soru sormaları v.s. gibi) yasaktır. Soru soracaksakta sohbet konusu ile bağlantılı, tartışma amacından uzak, bilgi edinme maksatlı soru sorabilirsiniz.

- Üyelerimiz sadece Rızâ-i İlâhî için bu sayfada bulunmalıdır.Herkes birbirine abi, abla, kardeşim ya da nicki ile hitap edecektir.Canım, tatlım, bitanem gibi kelimeler kullanmak yasaktır.

- Sayfamız hiçbir tarikat cemaate bağlı değildir. Kur'an ve sünnet dışı konuşmak kesinlikle yasaktır.Yöneticilere veya üyelere hakaret etmek taciz edici kelimeler kullanmak veya aşağılayıcı konusmak yasaktir. Kurallara uymayan üyelerimiz sayfadan uzaklaştırılacaktır.

- Sayfamızda her türlü tartışma yasaktır. Üyelerin birbirleri hakkında olumsuz konuşmaları gıybet etmeleri ve eleştiri yapmaları yasaktır. Üyelerin (Şehir, yaş, adres, facebook, whatsApp v.b. ) gibi özel bilgi vermeleri yasaktır. Genel sohbet alanına ya da karşı cinslere telefon numarası yazan üyeler uyarı olmaksızın sayfadan uzaklaştırılacaktır.

Üyelik Kuralları

Üyelik bilgileriniz tam eksiksiz ve doğru giriniz.Üye isimleri (Admin,Administrator,Moderator) gibi yönetici isimlerini ve dinimizce yasak kabul edilen (Allah,Rab,Peygamber,...vb.) isimleri kullanmanız yasaktır.

Telif Hakkı

Telif hakları ile korunan içeriklerin,resimlerin,videoların,programların,uygulamaların bunun ve bunun gibi benzeri içeriklerin yayınlanmasından tamamen üyelerimiz sorumlu olup, islamisohbetodasi.com sorumlu değildir.

Yeni Nesil İslami Sohbet Platformu www.islamisohbetodasi.com